Je hebt het, dat spreekt voor zich, het liefst altijd hartstikke druk. Deze drukte betekent, over het algemeen, dat er geld verdiend wordt en dat is precies wat je wilt. Maar de randzaken in je bedrijf, die ook erg belangrijk zijn, zorgen soms voor meer drukte dan je zou willen. Zo is de urenregistratie en salarisadministratie altijd weer een bron van zorgen en ergernis. Je bent hier zoveel tijd aan kwijt dat je niet toekomt aan de zaken die je het liefst doet én waar je wel geld mee verdiend. Toch is het van groot belang om de urenregistratie en de salarisadministratie perfect in orde te hebben. Dat zorgt voor meer tevreden medewerkers en dus een hogere productie en dus meer omzet.

Plannen is vaak lastig

Zeker wanneer het gaat om een planning waarin niet alleen de standaard 9-5 uren verwerkt moeten worden, maar ook ploegendiensten, weekenddiensten, toeslagen en vakanties, vrije dagen en ziekmeldingen, is het bijna niet te doen om dat in een rooster te persen. Je moet het rooster dan ook nog eens verspreiden en dat wordt lang niet door iedereen (op tijd) gezien. Je kunt het zo blijven doen en er veel grijze haren en een nare hoofdpijn van krijgen en houden, maar je kunt ook kiezen voor de oplossingen die Nostradamus je te bieden heeft.

Waarom zou ik kiezen voor Nostradamus?

De Nostradamus die leefde van 1503 tot 1566 was een man die, zoals velen denken, voorspellende gaven had. En juist die gaven zijn heel handig wanneer je een rooster of planning voor je personeel wilt maken. De kans is echter klein dat jij die gaven hebt. Nostradamus Software kan wel veel voor je betekenen. Je kunt deze software gebruiken om de roosters eens en voor altijd goed onder controle te krijgen. Niet alleen kun je dan voorspellen dat iedere medewerker op tijd op de hoogte is van wijzigingen of een compleet nieuw rooster, je kunt ook voorspellen wat je personeelskosten per shift zullen zijn. En dát is iets waar je erg gelukkig van zult worden.

Helderheid en overzichtelijkheid is van groot belang

Met de hulp van Nostradamus kun jij je planning precies zo maken als voor jouw bedrijf het best werkt. Natuurlijk kost het in eerste instantie even tijd om te wennen aan dit nieuwe systeem, maar de mensen van Nostradamus ICT zullen je in iedere stap begeleiden. Je zult al snel merken dat je echt geen uren meer hoeft te zwoegen om de planning rond te krijgen. Daarbij is het ideaal dat je iedere wijziging in de planning direct, via de app en zelfs een pushbericht, kunt delen met je medewerkers. Zo is er nooit meer onduidelijkheid over wie wanneer waar staat ingedeeld om te werken. Dat is, bijvoorbeeld, heel handig wanneer je bedrijf in ploegendienst werkt, maar ook als je verschillende vestigingen of locaties hebt.

Het overzicht bewaren is zo een stuk gemakkelijker.

Dus: Wanneer kies jij voor Nostradamus?

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen